Bitdefender Vbspam Testinde Yine Birinci Oldu.

09-03-2023 09:39    310

Dünyanın önde gelen sertifika kuruluşlarından Virus Bulletin tarafından gerçekleştirilen VBSpam testlerinin 2022 son çeyrek sonuçları açıklandı. VBSpam testlerinde global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs dahil olmak üzere 11 siber güvenlik şirketinin e-posta koruma teknolojileri test edildi. E-posta güvenlik çözümlerinin performansını ve hizmetlerini ölçen VBSpam testinde Bitdefender E-Mail Security teknolojisi, tüm karşılaştırmalı testlerden başarıyla geçerek alanında lider olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Bağımsız test ve sertifika kuruluşu Virus Bulletin, her üç ayda bir siber güvenlik şirketlerinin e-posta güvenlik çözümlerinin performansını ve hizmetlerini nasıl güncellemeyi başardıklarını ölçen VBSpam testini gerçekleştiriyor. Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, ürünleri analiz edilen 11 siber güvenlik şirketi arasından tüm testlerde başarılı olan tek şirket oldu ve art arda 33. kez VBSpam sertifikasını kazandı.

BITDEFENDER VBSPAM TESTİNDE YİNE BİRİNCİ OLDU

Kötü Amaçlı Yazılımları %100 Oranında Engelliyor

Virus Bulletin tarafından gerçekleştirilen VBSpam sertifikası, güvenlik yazılımı analizinde dünyada verilen en üst düzey sertifika olarak kabul ediliyor. Bitdefender Antivirüs, Virus Bulletin tarafından şimdiye kadar gerçekleştirilen tüm karşılaştırmalı testlerde VBSpam sertifikası kazanmaya hak kazanan tek şirket oldu. Gerçekleştirilen testlerde global siber güvenlik lideri Bitdefender tarafından geliştirilen Bitdefender E-Mail Security teknolojisi, spama düşen maillerde %99,98’lik bir yakalama oranı ve kötü amaçlı yazılım ekleri olan e-postalarda %100’lük bir başarı oranı elde etti. “Günümüzde siber saldırganlar, farklı birçok yöntem kullanıyor ve e-posta aracılığıyla gelen siber saldırıların yoğunluğu hala devam ediyor. Özellikle gündemi takip ederek kullanıcıların zafiyetlerini tespit eden siber saldırganların, e-posta ile kullanıcıları tuzağa düşürmesi çok yaygın bir yöntem. Bu nedenle güvenlik, bu alanda kurumlar için birinci sırada. Bazen tek bir e-posta ile sisteme sızıldıktan sonra ortaya çıkan zararın telafisi paha biçilemez olabiliyor.” uyarısında bulunuyor.

Bitdefender Antivirüs Tüm Alanlarda Başarılı Olan Tek Firma

VBSpam testinde 11 katılımcı arasında tüm testlerde başarı gösteren tek güvenlik sağlayıcısı olan Bitdefender, 2009 yılından beri Virus Bulletin tarafından yapılan tüm testlerde de başarılı oldu. Kimlik avı saldırılarını yakalama konusunda en iyi performans gösteren teknolojinin Bitdefender E-Mail Security olduğunu söyleyen Virus Bulletin, VBSpam Test Yöneticisi Ionuț Răileanu, “Bitdefender, 2009 yılında beri VBSpam test programına katılıyor ve testlerin başlangıcından bu yana katıldığı her testte başarılı oldu. Aralık 2022 VBSpam test raporuna göre Bitdefender birinci sırada yer alırken kimlik avı saldırılarına karşı da en iyi performansı gösterdi.” açıklamasında bulundu.


Etiketler: